Nyheter fra Indus AS.

Indus As ønsker å leie ut Honda Shadow 1100ccm til inntekt for Brannmenn mot kreft. Sykkelen ble kjøpt i budrunde til inntekt for Brannmenn mot kreft. Indus AS driver med farlig avfall og vet godt hvilken fare brannmenn utsetter seg selv for hver gang de går inn i en brennende bygning og de ikke aner hva de går inn til. De fortjener virkelig å få støtte, når de jobber med livet som innsats for oss alle. Brannmenn mot kreft får bruke sykkelen til arrangementer o.l. Men Indus AS ønsker at bedrifter kan leie sykkelen til arrangement eller tur. Leien/inntekten går i sin helhet til brannmenn mot kreft. Dersom dere ønsker leie denne, ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat. Indus AS håper flere bedrifter vil være med å støtte en så god og viktig sak.

Budrunden

Brannmenn mot kreft

Jon Eirik Haugland


Trond Andersen takker Jon Eirik Haugland for hans innsats og bidrag. Han donerte sykkelen sin til Brannmenn mot kreft. Og han ble helt rørt over folks giverglede og engasjement.

En stolt ny eier

Det var en flott dag og Bergen badet i sol når Trond Andersen var inne på hovedstasjonen i Bergen for å hente den nye sykkelen sin.Overtakelse av sykkelen

Brannmenn mot kreft synes det er veldig flott at de får låne sykkelen til arrangementer og eventer de skal ha. De ønsket Trond lykke til med ny sykkel og takket for bidraget.
Indus ønsker være en støttespiller.All Rights Reserved © Copyright 2015 · · SolenSolveig